Referenssit

Mittaustöitä Ahvenanmaan matalaväylillä

Ahvenanmaan maakuntahallitus on Suomen toisiksi suurin alusmatkustajien kuljettaja.

Se hallinnoin noin 480 km matalaväylästöä Ahvenanmaan saaristossa. Matalaväylästö on pääasiassa 4,1 m matalampaa ja on pääasiassa pienalusten ja huviveneiden käytössä.
Civil Tech on yksi kolmesta Ahvenanmaan maakunnan merenkulun suunnittelukonsulteista.


Civil Tech suorittaa mittaustöitä ja suunnittelua Ahvenanmaan matalaväylillä 1.11.2016 - 31.10.2018 Ahvenanmaan maakunnan toimeksiannosta.
Tehtävä on osa Liikenneviraston projektia, jossa vesiväylätietoa digitalisoidaan. Projektin lopputulokset näkyvät päivitettyinä elektronisilla ja painetuilla merikartoilla.
Ahvenanmaan maakuntahallitus ja Civil Tech yhdessä suunnittelevat toteutettavat kohteet sekä budjetoinnin ja aikataulun toteutukselle. Olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun ja toimitusaikatauluun.

- Ian Bergström, Projektipäällikkö, Infrastruktuuri -osasto, Ahvenanmaan maakuntahallitus
Kokkolan väylän syventäminen

Civil Tech oli tehokas yhteistyökumppani Kokkolan väylän syventämiseen tähtäävässä rakennussuunnitelman laadinnassa. Suunnittelutyö ajoittui ajalle marraskuu 2017 - toukokuu 2018. Civil Tech on avustanut myös syvennystyön toteutuksessa. Kaiken kaikkiaan Kokkolan väylän syventäminen on ollut suuri projekti, jossa suunnittelu koordinointiin kolmen eri kumppanin toimesta.

Civil Techin joustavuus on vaikuttavaa ja yritys on osoittanut loistavaa osaamista ja tarpeidemme ymmärrystä, vaikka aikataulu on ollut kireä. Yhteistyömme Civil Techin kanssa jatkuu työn aikaisella suunnittelulla. Kokkolan väylän syventämisen on määrä olla valmis 2020.

- Seppo Paukkeri, projektipäällikkö, Liikennevirasto
Turun Satama Oy

Meillä on pitkä yhteistyö Civil Techin kanssa projekteissa, joissa tarvitaan matalataajuusluotauksia? Itse asiassa olemme luottaneet Civil Techin ammatilliseen osaamiseen sen perustamisesta lähtien, 2005.
Civil Tech on meille luonteva, paikallinen ja helposti lähestyttävä kumppani. Civil Tech mittaa säännöllisesti syvyysolosuhteita satamassa, laiturialueilla sekä vesiläjitysalueella.

- Markku Alahäme, Kehityspäällikkö, Turun Satama Oy
Vedenalaiset putket, Tromsø

Vedenalaisten putkien luotaustutkimukset ovat suuri innovaatio, mikä mahdollistaa tarkan ja havainnollisen kuvan saamisen koko putkilinjasta tarkoin koordinaatein. Nyt voimme paikantaa kohteet, joihin sukeltajaa tarvitaan sekä voimme seurata ja verrata muutoksia putkilinjalla.

Civil Techin miehet tekivät hyvää työtä. Työ sujui aikataulussaan, työryhmä toimi joustavasti ja työn lopputulos oli oikein hyvä.


- Fred Magne Johansen Engineer, Tromsø Water 

Sertifikaatit

Haluatko lisätietoa?

Ota yhteyttä »